eur:
385.6
usd:
355.04
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
A fehérvári Juhász Roland (b) és a kisvárdai Anton Sinder az OTP Bank Liga 1. fordulójában játszott MOL Vidi FC - Kisvárda mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2018. július 21-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Kemény büntetést kapott a Kisvárda légiósa

Az MLSZ négy hónapra eltiltotta Anton Sindert, mert egy meccsen lefejelte a játékvezetőt.

Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja szerint a testület azért hozott ilyen szigorú döntést, mert az ukrán légiós a Ferencváros elleni szombati OTP Bank Liga-mérkőzésen sárga lapos figyelmeztetését követően

"fenyegetően a játékvezető közvetlen közelébe lépett, és a játékvezető arcába ordított, közben fejelő mozdulattal a játékvezető fejét el is találta".

A pont és rúgott gól nélkül álló Kisvárda egy másik kiállított külföldi játékosára, a görög Teodorosz Berioszra sem számíthat hosszabb ideig. Őt három bajnoki mérkőzéstől tiltották el, mert "magasra emelt, nyújtott lábbal fejen talpalta ellenfelét."

A fegyelmi bizottság keddi ülésén fenntartotta a Diósgyőrre két hete kiszabott, szektorbezárásra kötelező határozatát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Putyinnal árazta be a nyugati-európai látogatás jelentőségét a kínai elnök

Putyinnal árazta be a nyugati-európai látogatás jelentőségét a kínai elnök

Csütörtökön vette kezdetét Vlagyimir Putyin orosz és Hszi Csin-ping kínai elnök találkozója Pekingben. A kétnapos eseménytől előzetesen a gazdasági és kereskedelmi kapcsolatok erősítését várták a szakértők, miközben a Nyugattal egyre hidegebb a viszonyt ápol mindkét ország. A megbeszélés annak függvényében különösen fontos Európának, hogy Kína államfője éppen egy héttel korábban járt a kontinensen, és nyíltan megmutathatja, hogy az ottani tárgyalások mennyire jártak sikerrel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×