eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Madrid, 2018. január 17.Zinedine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője sajtóértekezletet tart a madridi Valdebebas sportkomplexumban 2018. január 17-én. Zidane csapata másnap a Leganes ellen játszik a spanyol labdarúgó Király Kupa negyeddöntőjében. (MTI/EPA/Rodigo Jimenez)
Nyitókép: RODRIGO JIMENEZ

Megszólalt Zidane-ról a Juventus

A Juventus cáfolta, hogy Cristiano Ronaldo szerződtetése után az ugyancsak ex-madridi Zinédine Zidane-nal tárgyalna a sportigazgatói posztról.

A torinói futballklub közölte: ennek a hírnek semmilyen alapja nincs.

Korábban egy spanyol internetes lap, a Libertad Digital arról számolt be, hogy októbertől a Real Madrid volt vezetőedzője lesz a Juve sportigazgatója.

A kilencvenes években a Juventusban is játszó, 46 éves Zidane - Ronaldóval a csapatban - idén sorozatban harmadszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját a királyi gárdával, az idény vége után azonban saját kérésére felbontotta a szerződését az egyesülettel.

Ronaldo a múlt héten igazolt 112 millió euróért Olaszországba.

Címlapról ajánljuk
Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

Bánhidi Bence: a lecke fel van adva

A magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai szerint a rossz kezdés volt az Egyiptom elleni vereség oka, de arra lehet építeni, hogy nyolcgólos hátrányból is felállt a csapat.

Orbán Viktor Tusnádfürdőn: 500 éve nem látott változás jön, világrendszerváltás lesz

A miniszterelnök-pártelnök a 33. Bálványosi Szabadegyetemen tart előadást. Kifejtette, miért csak kívülről lehet békét kikényszeríteni Ukrajnában, miért folytat szemforgató és álságos politikát Lengyelország, miért támogatja annyi ország Oroszországot, mi a nagyság titka, miért elkerülhetetlen, hogy Ázsia legyen a világhatalom új központja. Orbán Viktor elmondta: elkészült egy 2030-nál hosszabb időtávra érő magyar nagystratégia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 27. 18:16
×
×
×
×