eur:
395.32
usd:
368.31
bux:
71549.94
2024. július 2. kedd Ottó

Fucsovics befejezte, Stollárék jó hírt kaptak

Fucsovics Márton és a német Mischa Zverev kettőse az első fordulóban búcsúzott a wimbledoni nyílt teniszbajnokság férfi párosversenytől.

A magyar játékos és társa a szerdai első fordulóban a 15. kiemelt Dominic Inglot, Franko Skugor, brit, horvát duóval mérkőzött, s 1 óra 48 perc alatt veszített (6:4, 7:5, 6:2).

Fucsovicsék az első és a második játszmában is a legrosszabbkor, a szett legvégén veszítették el adogatásukat, míg a harmadik felvonásban ellenfelük simán nyert.

Fucsovics kedden egyesben is búcsúzott - a francia Julien Benneteau verte három szettben -, így számára véget ért a verseny.

Stollárék a főtáblán

Stollár Fanny - oldalán a spanyol Georgina Garcia Pérezzel - szerencsés vesztesként főtáblára került a női párosversenyben. A magyar játékos és társa ugyan múlt csütörtökön, a selejtező második fordulójában három szettben kikapott az Arina Rodionova, Maryna Zanevska ausztrál, belga duótól, a visszalépések miatt mégis a főtáblán szerepelhet.

Stollárék az első fordulóban a Mandy Minella, Anastasija Sevastova luxemburgi, lett kettőssel találkoznak.

A főtáblán Babos Tímea és francia Kristina Mladenovic első kiemeltek.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Egyetlen eszköz maradt a szélsőjobb totális győzelmének elkerülésére – Macron csak rossz és még rosszabb lehetőségek közül választhat

Egyetlen eszköz maradt a szélsőjobb totális győzelmének elkerülésére – Macron csak rossz és még rosszabb lehetőségek közül választhat

Egyértelmű győzelmet aratott a nemzetgyűlési választások első fordulójában a Marine Le Pen nevével fémjelzett Nemzeti Tömörülés. Az összesen 577 választókörzetből 501-ben azonban második fordulót tartanak, és a második helyen végzett baloldali Új Népfront, illetve az Emmanuel Macron elnök mögött álló Együtt nevű koalíció harmadik-negyedik helyen talpon maradt jelöltjei nagy számban lépnek vissza a Nemzeti Tömörüléssel szemben esélyesebb jelölt javára. A július 7-én esedékes második forduló nagy kérdése, sikerül-e a visszalépésekkel megakadályozni, hogy a Nemzeti Tömörülés megszerezze az abszolút többséget.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×