eur:
393.08
usd:
363.25
bux:
72351.87
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Bacsinszky visszalépett Wimbledonban

A magyar származású, svájci színekben versenyző Timea Bacsinszky visszalépett a hétfőn rajtoló wimbledoni tenisztornától.

A 29 éves játékos sérült bal vádlija nem jött rendbe, ezért döntött úgy, hogy nem lép pályára az év harmadik Grand Slam-tornáján.

A korábbi világranglista-kilencedik (jelenleg 312.) Bacsinszky idén mindössze négy mérkőzést játszott, s ezek mindegyikét elveszítette. Utoljára márciusban, Miamiban szerepelt.

A svájci teniszező helyén a kolumbiai Mariana Duque-Marino játszik a wimbledoni főtáblán.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába készül Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Sajtóinformációk szerint Orbán Viktor pénteke én Moszkvában tehet látogatást Vlagyimir Putyinnál, miután kedden Volodimir Zelenszkijjel találkozott. Az ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 4. 21:58
×
×
×
×