eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Szlovén válogatott balátlövőt igazolt a Veszprém

Borut Mackovsek szlovén válogatott balátlövő kétéves szerződést kötött a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatával - közölte hivatalos honlapján az együttes.

A 25 éves Mackovsek elmondta: sok barátja szerepel a veszprémieknél, és egy álma vált valóra azzal, hogy Európa egyik legjobb csapatában játszhat.

A veszprémiek hívására a játékos a Celjét hagyta el, de profi karrierje során Szlovénián kívül megfordult már Németországban (Hannover-Burgdorf, ThSV Eisenach) Fehéroroszországban (Dinamo Minszk) és Franciaországban (Montpellier).

A játékos 2011-ben mutatkozott be a nemzeti együttesben: 88 mérkőzésen 194 gólt szerzett. Mackovsek tagja volt a 2017-ben Franciaországban bronzérmes válogatottnak.

Mackovsek a magyarok elleni vb-selejtező veszprémi visszavágóján szerdán hat gólt szerzett, és a győztes vendégek legeredményesebb játékosa volt. A párharcot összesítésben a magyarok nyerték meg, és jutottak ki a vb-re.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×