eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Kijev, 2018. május 26.Loris Karius, a Liverpool kapusa, miután a Real Madrid 3-1-re legyőzte a csapatát a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében a kijevi Olimpiai Stadionban 2018. május 26-án. (MTI/EPA/Sedat Suna)
Nyitókép: SEDAT SUNA

Loris Karius halálos fenyegetéseket kapott

Halálos fenyegetéseket kapott a világhálón Loris Karius, a Liverpool FC német kapusa, aki kétszer is nagyot hibázott a labdarúgó Bajnokok Ligája szombat esti, kijevi döntőjében.

"Szeretnénk emlékeztetni a közösségi média felhasználóit, hogy a rendőrségnek bármely más bűncselekményhez hasonlóan a rosszindulatú, fenyegető hozzászólásokat is ki kell vizsgálnia" - nyilatkozta a liverpooli rendőrség szóvivője vasárnap.

Hozzátette: minden esetben rendkívül komolyan veszik az ilyen jellegű bejegyzéseket, és eljárást indítanak.

Karius a Real Madrid elleni döntőben előbb az 51. percben 0-0-nál Karim Benzema kinyújtott lábára dobta a labdát, amely a kapujába pattant, majd a 83. percben a madridiak 2-1-es vezetésénél Gareth Bale távoli lövését védte be, eldöntve ezzel a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×