eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Sós Csaba: Katinkának most kell segítő kezet nyújtanunk

A most kialakult helyzetben is minden szükséges támogatást megad a Magyar Úszó Szövetség Hosszú Katinkának - hangsúlyozta az InfoRádiónak Sós Csaba szövetségi kapitány.

Egyelőre mi is csak magát a tényt ismerjük, a folytatást nem - valószínűleg mert Katinka sem tudja még, hogyan tovább. Mivel ez egy magánéleti probléma, nehéz belelátni, el kell fogadnunk a helyzetet - mondta Sós Csaba.

Katinka rendszeresen edzésben volt és most is edzésben van - tette hozzá a szövetségi kapitány. A legfontosabb, hogy az olimpiai címeit két év múlva védje meg, ehhez még nincs késésben. Az idei Európa-bajnokság viszont nyilván nem olyan lesz, mint ha nem történt volna ez a szakítás - mondta, hozzátéve, hogy Hosszú Katinkának most kell a legnagyobb segítség.

"Nyilván amikor a legnagyobb bajban van, akkor kell segítő kezet nyújtanunk. Minden támogatást meg fog kapni a szövetségtől is és személy szerint tőlem is"

- jelentette ki Sós Csaba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: nem adjuk oda a brüsszeli bürokratáknak

Az olasz és a magyar két szabadságharcos nép, amely sohasem adja meg magát, sohasem adja fel a szabadságát, és sohasem engedi át az országát idegeneknek - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Olaszországban, a Matteo Salvini vezette Liga nagygyűlésén, amelyet a Bergamo közeli Pontida kisvaros mezején tartottak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×