eur:
396.13
usd:
369.61
bux:
71744.95
2024. július 2. kedd Ottó
Augsburg, 2018. április 7.A Bayern München játékosai ünnepelnek a bajnoki trófeát jelképező kartonlappal a német első osztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában az FC Augsburg ellen játszott mérkőzés végén Augsburgban 2018. április 7-én, miután a bajor csapat a 4-1 arányú győzelmével sorozatban a hatodik bajnoki címét nyerte el. (MTI/EPA/Ronald Wittek)
Nyitókép: Ronald Wittek

Bajnok a Bayern München

Megvédte címét a Bayern München a német labdarúgó-bajnokságban.

A bajor csapat szombaton, a 29. fordulóban 4-1-re nyert az Augsburg vendégeként, ezzel behozhatatlan előnyre tett szert.

A müncheni együttes sorozatban hatodszor lett a Bundesliga legjobbja, története során pedig 28. alkalommal ünnepelhet bajnoki címet.

Továbbra sincs jó formában Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC, amely sokáig vezetett ugyan a Borussia Mönchengladbach otthonában, végül mégis 2-1-re kikapott. Riválisa négy mérkőzésből álló hazai nyeretlenségét szakította meg. A második félidőre beállt Thorgan Hazard a 75. és a 79. percben talált a Hertha kapujába.

Augsburg, 2018. április 7.
Jupp Heynckes, a Bayern München vezetőedzője (j) és a gólszerző Arjen Robben ünnepel, miután csapatuk 4-1-re legyőzte az FC Augsburg együttesét, és ezzel sorozatban a hatodik bajnoki címét nyerte el német első osztályú labdarúgó-bajnokságban Augsburgban 2018. április 7-én. (MTI/EPA/Ronald Wittek)
Augsburg, 2018. április 7. Jupp Heynckes, a Bayern München vezetőedzője (j) és a gólszerző Arjen Robben ünnepel, miután csapatuk 4-1-re legyőzte az FC Augsburg együttesét, és ezzel sorozatban a hatodik bajnoki címét nyerte el német első osztályú labdarúgó-bajnokságban Augsburgban 2018. április 7-én. (MTI/EPA/Ronald Wittek)

Címlapról ajánljuk
Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.

Képeken Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij találkozója - videó

A magyar miniszterelnök kedd délelőtt érkezett az ukrán fővárosba, hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán elnökkel. A legfontosabb téma a béke megteremtésének lehetősége és az ukrán–magyar kapcsolatok aktuális kérdései.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×