eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán

A Fradi klasszisa fél évre kiütötte a magyar női kézilabda-válogatott kapitányát

Elszakadt jobb térdének elülső keresztszalagja, így várhatóan hat-hét hónap kényszerpihenő vár Tomori Zsuzsannára, a magyar női kézilabda-válogatott kapitányára - tudatta a magyar szövetség honlapja.

A 30 esztendős átlövő a nemzeti csapat hollandok elleni, csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőjének hajrájában sérült meg a Ferencváros légiósának, Danick Sneldernek a szabálytalansága után. A Győri Audi ETO KC játékosa percekig láthatóan nagyon komoly fájdalmak közepette feküdt a padlón, majd hordágyon szállították le a pályáról és vitték kórházba.

Az elmúlt években több komoly sérülésen is átesett Tomori legutóbb, másik térdének sérülése miatt októbertől decemberig nem játszott.

A Győrben rendezett találkozón a hollandok 19-18-ra győztek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Hatalmas tömeg tüntet Izraelben, új módon használhatják az ukránok a Patriot rendszereket - Háborús híreink vasárnap

Több szövetségesnél is kicsaphatja a biztosítékot, hogy Ukrajna alkalmazhatja az amerikai gyártmányú Patriot légvédelmi rakétarendszereket, hiszen mostantól nemcsak az orosz rakétatámadások ellen, hanem az országot célba vevő ellenséges repülőgépek megsemmisítésére is használhatják. Izraelben tegnap este hetven helyszínen követeltek túszalkut, fegyverszünetet és kormányváltást a tömegtüntetéseken részt vevők. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×