eur:
397.69
usd:
358.48
bux:
74129.58
2024. október 1. kedd Malvin

Nagy bejelentést tett Baji Balázs

Baji Balázs, világbajnoki bronzérmes atléta a Budapesti Honvéd SE színeiben folytatja pályafutását.

A fővárosi klub sajtótájékoztatóján a 28 éves gátfutó - aki idén a londoni vb-n szerzett harmadik helye mellett megnyerte az Universiadét - úgy fogalmazott, kilenc éve Budapesten él, ide kötik a mindennapjai, és bár sokat köszönhet eddigi klubjának, a Békéscsabai AC-nak, úgy érezte,

további fejlődése érdekében eljött az ideje a váltásnak.

"Nehéz volt meghoznom a döntést, de azért, hogy a karrierem töretlen maradjon, úgy éreztem, a Honvéd-család segítségére is szükségem van" - mondta Baji.

Kiemelte, a szakmai munkája és a stábja összetétele nem változik, ezután is elsősorban a budapesti Ikarus-pályán fog edzeni ifjabb Tomhauser István irányításával, de amint a Honvéd-pályán zajló fejlesztések, építkezések befejeződnek, ott is több időt tölt majd.

Gergely István, a BHSE ügyvezető elnöke szerint Baji Balázs átigazolása mérföldkő az atlétika-szakosztály életében, mert egy szerethető és sikeres sportolóval sikerült megerősíteni a klubot.

"Balázs ideigazolása tökéletesen illeszkedik a stratégiánkba, amelynek keretében olyan versenyzőket szeretnénk szerződtetni, akik nemcsak nagyszerű sportolók, hanem példaképek is" - értékelte az átigazolást Gergely István.

Knipl István, a Budapesti Honvéd SE atlétika-szakosztályának igazgatója elmondta, két éve vetődött fel először, hogy Baji Balázs náluk folytassa karrierét, és bár azóta "jegelték" a kérdést, örül, hogy végül őket választotta.

A tavalyi Európa-bajnokságon ezüstérmes sportoló a 2020-as tokiói olimpia végéig kötelezte el magát a fővárosi egyesülethez.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×