eur:
395.06
usd:
367.72
bux:
71616.17
2024. július 2. kedd Ottó

Újabb részletek a Fradi-ultrák visszatéréséről

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke megállapodott a klub szurkolótáborával, amely így visszatér a lelátókra.

"Megegyeztünk!" - írta a Facebook-oldalán a sportvezető, aki csütörtöki bejegyzésében azt is megemlítette, hogy a szervezett szurkolói csoportok a labdarúgó OTP Bank Liga következő fordulójában, azaz november 4-én a Debreceni VSC elleni hazai találkozón térnek vissza.

Kubatov Gábor jövő hét szerdára ígért bővebb tájékoztatást. Szombaton az ősi rivális, Újpest ellen játszik rangadót az FTC.

A zöld-fehérek - röviden csak "Tábor" nevű - szurkolótábora három éve nem látogatja kedvenc csapata mérkőzéseit, legfőbb problémája az volt, hogy a Groupama Arénában vénaszkenneres beléptetés van. Korábban többször is leültek tárgyalni a témáról a Fradi-ultrák képviselői és az FTC vezetői.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy most nagyjából az idén júliusi, engedményes FTC-ajánlat lép majd életbe, vagyis néhány szurkolónak újra szkennelnie kell, de a többieknek lehetővé teszik a belépést ennek híján, egy szigorított vizsgálattal. A portál szerint a korábbi, 1000 fő újraszkennelését megkövetelő ajánlatot 500 fősre mérsékelte a klub.

A fradimob.hu szerint nem lehet majd konfliktus, semmilyen erőszak (verbális sem) a szkennelt és nem szkennelt szurkolók között, valamint kötelező marad a szurkolói kártya.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Sziget: a magyarok vásároltak legnagyobb arányban Early Bird bérleteket

Sziget: a magyarok vásároltak legnagyobb arányban Early Bird bérleteket

Hat hét múlva, 2024. augusztus 7-én, szerdán startol el az idei Sziget, és augusztus 12-én, hétfőn ér véget a bulisorozat a Hajógyári-szigeten. Az elővételes hetijegyek jelenleg 142 900 forintért kaphatók, és a szervezők ígérete szerint az italokat, ételeket jórészt a tavalyi áron lehet majd megvásárolni. A pandémia miatt tartott kétéves kényszerszünet után a fesztivál sok szempontból megújult: a szervezőknek idén kiemelt célja, hogy alacsonyan tartsák az árakat. Így, ha a minimálbérhez viszonyítunk, arányaiban akkora kiadást jelenthet 2024-ben a Szigeten bulizni, mint 2008-2010 környékén – számolta ki a Pénzcentrum.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 15:34
2024. július 2. 15:21
×
×
×
×