eur:
392.54
usd:
362.57
bux:
72014.28
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

A Barcelona kiütötte a Juventust, parádésan kezdett a PSG, az MU, a Chelsea és a Bayern is

A Barcelona, Messi vezérletével kiütötte a Juventust. Huszonnyolc gól esett az első nyolc BL-találkozón.

OLYMPIAKOSZ–SPORTING CP 0-1: Az elefántcsontparti Seydou Doumbia szerezte az idei csoportkör első gólját Görögországban. Találatával vezetnek a potugálok.  

CHELSEA–QARABAG 1-0: Hamar szertefoszlott az azeriek reménye, hogy kibekkelhetik a meccsot a Stamford Bridge-en. Pedro lőtte a „kékek” vezető gólját. 

OLYMPIAKOSZ–SPORTING CP 0-2:  Gelson Martins gólja tovább valószínűsíti, hogy a lisszaboni zöld-fehérek győzelemmel kezdik majd a csoportkört.

BAYERN MÜNCHEN–RSC ANDERLECHT 1-0: Ancelotti kicsit megnyugodhat, vezet a csapata a belgák ellen. Sven Kums, az Anderlecht védője szabálytalankodott a tizenhatoson belül Lewandowskival. Piros lapot kapott érte! A lengyel belőtte a büntetőt. 

BARCELONA–JUVENTUS 0-0: Messi kapuközeli szabadrúgása lepattant a sorfalról, Luis Suárez ismétlését Gianluigi Buffon bravúrral védte. Ez volt a Camp Nouban eddig a legnagyobb helyzet. 

CELTIC–PARIS SAINT-GERMAIN 0-1: Neymar góllal zárt egy kontrát, a PSG vezet a Hampden Parkban. 

CHELSEA FC–QARABAG FC 2-0: Davide Zappacosta, az angol bajnok legújabb szerzeménye, óriási gólt lőtt. Lehet, hogy nem lövésnek szánta, de nagyon beakadt…

CELTIC–PARIS SAINT-GERMAIN 0-2:  Ohlala! Bár volt a skótoknak egyenlítési esélye, a párizsiak másik nagy vétele is letette a névjegyét. Kylian Mbappé góljával már kétgólos a vendégek előnye. 

BARCELONA–JUVENTUS 0-0: De Sciglio elképesztő hibája után Ousman Dembélé helyzetbe került, de a védője, Barzagli ki tudta előle rúgni a labdát. 

MANCHESTER UNITED–FC BASEL 1-0: Ashley Young előkészítése, illetve beadása után a hiheteltenül hatékony Marouane Fellaini befejelte a svájciak kapujába a labdát. 

CELTIC–PARIS SAINT-GERMAIN 0-3: Edinson Cavani kiharcolt egy tizenegyest, úgy illik, hogy ő is rúgja be. A nagy trió mindegyik tagja szerzett gólt. Nincs már MSN, ritkán áll össze a BBC, de itt a MCN.

OLYMPIAKOSZ–SPORTING CP 0-3:  Aligha erre számítottak a pireuszi szurkolók. Egy félidő alatt -3, Bruno Fernandes is feliratkozott a gólszerzők közé. 

BARCELONA–JUVENTUS 1-0: Ousmane Dembélé szép lefordulásával indult az akció, de a lényeg Mesi labdavezetése, Luis Suárez pontos visszapassza, majd Messi tökéletes lövése volt. A Juve védelem nem volt határozott, de ez nem csökkenti az argentin érdemeit. A negyedik BL-mérkőzésén Messi szerzett gólt Buffon ellen, ellentétben az előző hárommal. A két csapat harmadik idei találkozóján, 225 perc után, megszületett az első Barcelona-gól. 

BARCELONA–JUVENTUS 1-0:  Messi nagyon közel járt a másodikhoz, lövése után a labda a bal kapufáról a vetődő Buffon fejére, majd onnan az alapvonalon túlra pattant. 

SL BENFICA–CSZKA MOSZKVA 1-0: Haris Seferovic megszerezte szokásos gólját, az elmúlt napokban három különböző sorozatban hét gól lőtt. Vezetnek a portugálok. 

MANCHESTER UNITED–FC BASEL 2-0: Romelu Lukaku (Daley Blind beadása után) két lábbal a földön állva a kapuba fejelt. 

CHELSEA FC–QARABAG FC 3-0: Spanyol gól a Stamford Bridge-en, Cesc Fabregas előkészítése után Cesar Azpilicueta bólintott az azeriek kapujába. 

BARCELONA–JUVENTUS 2-0: Dybala kihagyott helyzetére előbb egy kihagyott lehetőségel, majd egy gólall válaszolt a Barcleona. Ismét Messi volt a főszereplő, ezúttal jobbról tört be a tizenhatoson belülre. Labdáját Sturaro csak gyengén és középre tudta kirúgni, Rakitic pedig lezárta az akciót, 2-0. 

SL BENFICA–CSZKA MOSZKVA 1-1: Némi meglepetésre az oroszok kiegyenlítettek a brazil Vitinho tizenegyesével. 

BAYERN MÜNCHEN–ANDERLECHT 2-0: Thiago Alcantara, Kimmich előkészítése végén, látványos támadást fejezett be góllal a tíz fővel játszó Anderlecht ellen. 

BARCELONA–JUVENTUS 3-0: Lionel Messi a BL mostani idényének első kétgólosa. Ezúttal Alex Sandrót verte meg, esélyt sem adva Buffonnak. 

SL BENFICA–CSZKA MOSZKVA 1-2:  Timur Zsamaletgyinovnak hívják a moszkvai (egykori) katonacsapat gólszerzőjét. Mindössze 20 éves. 

CHELSEA FC–QARABAG FC 4-0: A negyedik londoni gólt a negyedik játékos lőtte. A nyáron a Monacótól érkezett Tiemoue Bakayoko is bevette az azeriek hálóját. 

CHELSEA FC–QARABAG FC 5-0: Az azeriekre nem vár könnyű ősz a ligában. Öt kapott gólnál tartanak, Michy Batshuayi is feliratkozott a gólszerzők közé. 

CHELSEA FC–QARABAG FC 6-0: A belga Batshuayi is a második gólját szerezte. Egy lista, amelyen együtt áll Lionel Messivel.

MANCHESTER UNITED–FC BASEL 3-0: Marcus Rashford igazán fölényessé tett a vörös ördögök győzemét. 

CELTIC–PARIS SAINT-GERMAIN 0-4: Lustig öngóljával növelte előnyét a PSG.

CELTIC–PARIS SAINT-GERMAIN 0-5: Edinson Cavani a nap harmadik kétgólosa. 

OLYMPIAKOSZ–SPORTING CP 1-3: Felipe Pardo szépített. A gól egyetlen értelme, néhány eurókötegen kívül, hogy immár van a Benficán kívül még egy vesztes, amelyik szerzett gólt.

BAYERN MÜNCHEN–ANDERLECHT 3-0: Gólpassz után gól Joshua Kimmich neve mellett. A nyolc mecsen hat győztes is legalább három szerzett gólig jutott. 

OLYMPIAKOSZ–SPORTING CP 2-3: Felipe Pardo lőtt még egyet, mi lett volna, ha nem a 89. percben kezdi…

A csoport: SL Benfica–CSZKA Moszkva 1-2, Manchester United–FC Basel 3-0.

B csoport: Bayern München–RSC Anderlecht 3-0, Celtic FC–Paris SG 0-5.

C csoport: Chelsea FC–Qarabag 6-0, AS Roma–Atlético Madrid 0-0.

D-csoport: FC Barcelona–Juventus 3-0, Olympiakosz–Sporting CP 2-3

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×