eur:
393.02
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Hatalmas botrányt okozott Hosszú Katinka férje

Hatalmas botrányt okozott Hosszú Katinka férje

Saját klubjának egyik edzőjével ugrott össze Shane Tusup a debreceni úszó országos bajnokságon. Hosszú Katinka edző-férje állítólag azt is ordította Darren Wardnak, hogy megöli. A két edzőt végül Verrasztó Dávid választotta szét a bemelegítő medencénél.

Shane Tusup saját klubja, az Iron Aquatics egyik edzőjével, Darren Warddal ordibált, sőt lökdösődtek is egymással. A Bors információi szerint az amerikai szakember annyira elragadtatta magát, hogy az kiabálta a kollégájának:

„Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek.”

A botrány a bemelegítésre használt medencénél robbant ki a debreceni uszodában, s éppen akkor, amikor egy váltóverseny startjára várt a közönség nagy csendben. Nem is lehetett elindítani a számot, amíg nem állt helyre a rend.

A konfliktus azért tört ki a két tréner között, mert az egyesület férfiváltója nem indult el a futamában. Ezt Hosszú Katinka férje nehezményezte és számon is kérte munkatársán. Kettejük összetűzése csak azért nem fajult tettlegességig, mert a világbajnoki ezüstérmes, Európa-bajnok Verrasztó Dávid szétválasztotta őket.

– A klub belügye a konfliktust kiváltó ok, amelyet már sikerült is tisztázni – reagált a Blikk megkeresésére Tóth Fanni, az Iron Aquatics sajtóreferense.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×