eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Nem tud hibázni a Chelsea

A listavezető Chelsea 3-0-ás győzelmet aratott a vendég Bournemouth együttese felett az angol labdarúgó-bajnokság 18., karácsonyi fordulójának hétfői játéknapján.

Antonio Conte csapata sorozatban 12. bajnokiján diadalmaskodott, ezzel túlszárnyalta a 2009-ben felállított klubrekordot. Pedro két gólt szerzett, mellette Hazard volt eredményes büntetőből.

A Manchester United hazai pályán a Sunderlandet győzte le 3-1-re, a hazaiak második gólját Zlatan Ibrahimovic szerezte. A svéd támadónak a naptári évben ez volt az 50. találata, ez pedig egyéni csúcsbeállítás számára. A forduló, de talán a szezon legszebb gólja is ezen a találkozón született, az MU-ban a csereként pályára lépő Henrih Mhitarjan egy jobb oldali beadást előre vetődve, de hátulról sarokkal húzott a kapuba. Az egyetlen szépséghibája a gólnak az volt, hogy a támadó lesen állt, ugyanakkor a játékvezető ezt nem vette észre.

Premier League, 18. forduló:

Arsenal-West Bromwich Albion 1-0 (0-0)

Burnley-Middlesbrough 1-0 (0-0)

Chelsea-Bournemouth 3-0 (1-0)

Leicester City-Everton 0-2 (0-0)

Manchester United-Sunderland 3-1 (1-0)

Swansea City-West Ham United 1-4 (0-1)

Watford-Crystal Palace 1-1 (0-1)

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×