eur:
393.52
usd:
364.54
bux:
71809.62
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Fitt Mikulás segít a gyerekeknek

A Szülők Háza Alapítvány kampánya személyes találkozásokkal, adományokkal segíti a szátoki Margaréta Gyermekotthon lakóit december 4-én. A Nógrád megyei községig futva teszik meg az adományozók az utat – mondta az alapító Kemény Dénes, a Magyar Vizilabda-szövetség elnöke.

A Szülők Háza Alapítvány által működtetett központok célja, hogy a családokat segítse.

„A családok helyzetének javításával lehet a gyerekeknek is jobb életkörülményeket biztosítani” - mondta Kemény Dénes, az alapítvány életre hívója.

A Magyar Vízilabda-szövetség elnöke közölte: az év eleje óta zajlik a Tegyél jót, ülj mellém nevű kampány, hiszen fontos, hogy folyamatosan segítsenek azoknak, akiknek szükségük van erre.

December 4-én Kropkó Péter segítségével váltófutást szerveznek a szátoki Margaréta Gyermekotthonig, így viszik el a gyerekeknek az ajándékokat. A felajánlók között van Dzsudzsák Balázs, a labdarúgó-válogatott csapatkapitánya is.

„Ha bárki bármivel tud segíteni, azt elfogadjuk, és megtaláljuk hozzá azt, akinek arra szüksége van” - mondta Kemény Dénes, példaként említve, hogy nyelviskolák is ajánlhatnak fel tanfolyamokat vagy egyesületek sportolási lehetőséget.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×