eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta

Ezt írta képeslapján a távozó brit kapitány

Képeslapot kaptak az angol válogatott labdarúgói Sam Allardyce-tól, aki kedden távozott a szövetségi kapitányi posztról.

"Szép volt! A közös utunk az első győzelmünkkel megkezdődött. Várom a hasonló folytatást" - fogalmazott Allardyce azokon a saját kezűleg aláírt képeslapokon, amelyeket az angol szövetség (FA) irodájából adtak postára kedden.

Az üzenetet csütörtökön minden játékos megkapta, aki szerepelt a nemzeti együttes keretében a Szlovákia otthonában 1-0-ra megnyert világbajnoki selejtezőn, szeptember 4-én. A képeslapokkal Allardyce szerette volna biztosítani a következő edzőtáborozás jó hangulatát, de kedd este - 67 nappal a kinevezése után - közös megegyezéssel távozott posztjáról a The Daily Telegraph által kirobbantott korrupciós botrány miatt.

A konzervatív brit napilap cikksorozatában feltárta, hogy a szakvezető az FA átigazolási szabályainak kijátszására adott tanácsokat a lap - magukat üzletembereknek kiadó - újságíróinak, és arra is felhasználta pozícióját, hogy egy 400 ezer fontos (150 millió forintos) ügyletben közbenjárjon.

A 61 éves Allardyce júliusban váltotta a kapitányi tisztségben Roy Hodgsont. A csapatot a következő négy mérkőzésen Gareth Southgate irányítja.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 21:47
×
×
×
×