eur:
392.38
usd:
362.4
bux:
71992.16
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta

Kamion Eb - Kiss Norbert győzött a vasárnapi időmérőn a Hungaroringen

A címvédő Kiss Norbert, a Tankpool24-Mercedes magyar versenyzője nyerte a kamion Európa-bajnokság magyarországi állomásának vasárnap délelőtti időmérő edzését a Hungaroringen.

A 31 éves szombathelyi pilóta szombaton egy második és egy harmadik helyet szerzett. A második, vasárnapi időmérő első szakaszában a legjobb időt futotta, hét tizedmásodperccel megelőzve a pontversenyben éllovas német Jochen Hahnt. Ezzel simán bejutott a pole pozícióról döntő, az első rész 10 leggyorsabb versenyzőjét felvonultató, úgynevezett Super Pole-ba.

A második szakaszban Kiss 88 századmásodperccel volt gyorsabb a német pilótánál, így a délutáni, harmadik futamnak az első rajtkockából vághat neki.

A magyar Oxxo Energy Truck Race Team brit pilótája, Ryan Smith a hetedik rajthelyet szerezte meg az időmérőn.

A hétvége harmadik futama vasárnap 14.10 órakor rajtol a Hungaroringen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is tárgyal majd. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 5. 08:12
×
×
×
×