eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Meccs közben összeesett és meghalt egy labdarúgó

Mérkőzés közben összeesett és meghalt szombat este Patrick Ekeng, a Dinamo Bucuresti román élvonalbeli labdarúgócsapat kameruni játékosa - jelentette be a klub.

A 26 éves középpályás a Viitorul Constanta ellen hazai pályán játszott mérkőzés 69. percében lett rosszul. Miután összeesett, azonnal kórházba szállították, és másfél órán át próbálták újraéleszteni, de sikertelenül.

Médiaértesülések szerint szívroham végzett vele.

A kameruni válogatott játékos csereként állt be, és mindössze hét percet volt a pályán, mielőtt rosszul lett.

Ekeng - aki korábban spanyol, svájci és francia klubokban is szerepelt - tavaly került a fővárosi román csapathoz. Családja (felesége és kislánya) Párizsban él.

A Dinamónál nem ez volt az első ilyen eset. A csapat korabeli kapitánya, Catalin Hildan szintén mérkőzés közben lett rosszul és halt meg 2000 októberében.

A Dinamo Bucuresti-Viitorul Constanta meccs 3-3-as állásnál szakadt félbe Ekeng rosszulléte miatt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×