eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Benedekék csoportelsők!

Szlovákiát is legyőzve a magyar férfi vízilabda-válogatott csoportelsőként jutott a trieszti olimpiai selejtező negyeddöntőjébe.

Magyarország-Szlovákia 16:7 (5:4, 5:1, 2:1, 4:1)

G.: Varga Dániel 4, Erdélyi, Manhercz Krisztián 3-3, Zalánki 2, Hosnyánszky, Hárai, Varga Dánes, Vámos, ill. Gyurik, Kolarik 2-2, Famera, Balázs, Tkacs

Benedek Tibor válogatottja pénteken 16 órakor játszik az olimpiai részvételért a másik csoport negyedik helyezettjével, a német vagy a kazah csapattal.

A magyar válogatott a pénteki negyeddöntőben a B csoport negyedik helyezettjével, nagy valószínűséggel a német csapattal találkozik, és ha bejut a négy közé, megszerzi az indulási jogot a riói ötkarikás játékokra.

"Nagyon fontos volt a mai mérkőzés, hogy ne nehezítsük meg a saját dolgunkat. Éppen ezért az elején kicsit feszültek is voltunk. A szlovákok ugyanakkor elfáradtak, a vége felé már nem is tudtak nagyon felúszni. A holnapi minden tekintetben különleges mérkőzés lesz, de ha ugyanilyen bátorsággal és határozottsággal játszunk, akkor könnyen meg fogjuk verni a németeket" - nyilatkozta a találkozó után Benedek Tibor az M4 Sportnak.

További eredmény:

Kanada-Franciaország 13-5 (1-0, 2-1, 4-2, 6-2)

később:

A csoport:

Oroszország-Románia 16.30

B csoport:

Spanyolország-Kazahsztán 17.50

Hollandia - Dél-afrikai Köztársaság 19.10

Olaszország-Németország 20.30

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×