eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél

Raúl és Casillas "örökre" a Real Madridé

Raúl és Iker Casillas megállapodott a Real Madrid labdarúgócsapatával szerződésük meghosszabbításáról, amely tulajdonképpen mindkettőjüknek garantálja, hogy a királyi gárdától vonuljanak vissza.

Ramón Calderón, a klub elnöke arról számolt be, hogy a kiváló csatár 2010-ben lejáró kontraktusát egy évvel megtoldották, de ezt követően is automatikusan meghosszabbodik egy évvel, amennyiben Raúl legalább 30 meccsen pályára lép az adott idényben.

A kapusnak 2017 nyaráig szól az új megállapodása, míg az eredeti 2011 nyarán járt volna le. Casillas szerződésébe szintén bekerült az a kitétel, hogy 2017 után is automatikusan az együttes tagja marad, ha az adott szezonban legalább 30-szor magára öltötte a klub mezét.

"Valentin-napon a két játékos és az egyesület kinyilvánította, hogy kölcsönösen szeretik egymást, ezáltal pedig egy életre összefonódik a pályafutásuk a klubbal" - mondta Calderón a Marca című napilapnak. Az elnök a szerződések anyagi részleteit nem árulta el, csak megjegyezte: a játékosok kevesebbet kapnak, mint amennyit megérdemelnének.

A 30 éves Raúl három Bajnokok Ligáját és öt bajnoki címet nyert a csapattal, amióta 1994-ben bemutatkozott a Real Madridban. Emellett ő vezeti a spanyol válogatott örökös góllövőlistáját, 102 mérkőzésen 44-szer volt eredményes, ugyanakkor 2006 októbere óta nem kapott meghívót.

A 26 esztendős Casillas 1999-ben debütált a királyi gárdában, kétszer nyert BL-t és háromszor bajnokságot. Jelenleg ő a spanyol nemzeti együttes elsőszámú kapusa.

Címlapról ajánljuk
Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Ákos: nem jó kimondani, hogy hatalmas vihar közeleg – egymásra kell nézzünk, emberek

Én arra hívok mindenkit, aki ezt a lemezt hallgatja, hogy ember legyen velem együtt, hogy egymás számára emberek lehessünk, és hogy megfogalmazhassunk nyugodtan aggodalmakat és örömöket anélkül, hogy a másik folyton ellenséget látna bennünk – mondta Kovács Ákos dalszerző, előadóművész az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol beszélt a most megjelent Metropolis című dupla albumáról és a december 14-i Aréna-koncertjéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

A hét végére sikerült javítani az amerikai tőzsdéknek

Továbbra is nyomás alatt vannak a világ tőkepiacai, a befektetők elsősorban az Irán és Izrael közötti konfliktusra figyelnek. Csütörtökön eséssel fejezték be a kereskedést az európai és az amerikai tőzsdék, ma ehhez képest már emelkedés látszott Európában, és az amerikai tőzsdék is feljebb kerültek. Az EU kínai elektromos autók büntetővámjával kapcsolatos döntésére emelkedett az európai autók részvényárfolyama, a hangulatot a délután megjelent, vártnál jobb amerikai munkaerőpiaci adat is javította.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×