eur:
397.19
usd:
357.57
bux:
74102.13
2024. október 1. kedd Malvin

Mourinho Anglia helyett Milánóba készül

Hiába látná szívesen szinte egész Anglia a Háromoroszlánosok szövetségi kapitányaként José Mourinhót, a portugál szakember inkább a Milan kispadjára kíván leülni.

Az angol labdarúgó-szövetség, az edzőtársak, a játékosok és a közvélemény szinte egyöntetűen azt várja, hogy José Mourinho lesz a Háromoroszlánosok új szövetségi kapitánya, ám úgy tűnik, a portugál edző hátat fordít a szigetországnak.

"José egy nagy európai klubnál akar dolgozni, nem pedig szövetségi kapitányként. Úgy véli, a nemzeti csapatok irányítása az idős edzőknek való, és jóval nagyobb ambíciója van egy klubcsapat vezetésére" - mondta a Chelsea volt edzőjének egy közeli ismerőse.

"A Milan megkereste, azt mondták neki, őt akarják edzőnek, és ez az a munka, amit José is átvenne" - tette hozzá.

Mourinho kikosarazása nagy csapás lehet az angol szövetség vezetőinek, akik benne látták a lehetséges megmentőt. A portugál tréner és Fabio Capello volt a két fő kiszemelt, ám ezek után az olasz szakvezető nyeregben érezheti magát.

Brian Barwick, az angol szövetség igazgatója kiemelte: addig nem hajlandó lemondani Mourinho megszerzéséről, amíg végleges elutasító választ nem kap.

A portugál edző és menedzsere is többször kijelentette már, hogy senki sem kereste meg őket az angol szövetségtől.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×