eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Összekerült az Euroligában a két magyar sztárcsapat

Egy csoportba került a magyar bajnok Vasas és a második Honvéd a férfi vízilabda Euroliga főtáblájának budapesti sorsolásán.

A legjobb 16 mezőnyét négy csoportba osztották, és ezek közül egyértelműen a legerősebb kvartettben kell majd helyt állnia a két magyar együttesnek. A C jelű "halálcsoportban" a Vasas és a Honvéd mellett a horvát Jug Dubrovnik, illetve görög Ethnikosz küzd majd a két továbbjutó helyért.

A LEN Kupa oda-visszavágós rendszerű nyolcaddöntőjében a két magyar gárda közül az Eger a román Oradeával, míg a Szeged az olasz Cataniával került össze.

Címlapról ajánljuk
Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

Történelmi győzelem küszöbén az Osztrák Szabadságpárt - Nagy vesztes a kancellár párja

A hivatalos előrejelzések szerint történelmi győzelmet aratott a vasárnapi osztrák parlamenti választáson az illegális bevándorlás ellen harcot hirdető radikális jobboldali Osztrák Szabadságpárt (FPÖ). A belügyminisztérium által közzétett, az eddig összeszámolt szavazatokon alapuló adatok szerint a Szabadságpárt korábban még nem szerepelt olyan jól, mint most. Ugyanakkor a legnagyobb vesztes Karl Nehammer kancellár pártja, az Osztrák Néppárt (ÖVP). Végeredmény késő estére várható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×