eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Beszólt edzőjének a sztárcsatár

Nem érdekli Michael Owent, hogy klubedzője, Sam Allardyce azt akarja, a csatár ne lépjen pályára az angol válogatott következő két mérkőzésén.

A 27 éves aranylabdás játékos kiemelte: sérülése kapcsán csak német orvosa véleményét veszi számításba, márpedig Ulrike Muschaweck nem látja akadályát annak, hogy lágyékműtétje után miért ne léphetne pályára Michael Owen a válogatottban.

"Csak rá hallgatok, mert ő tudja, hogy miről beszél. Hogy játszhatok a hétvégén az észtek ellen? Nem látom okát annak, hogy ne léphetnék pályára" - nyilatkozta a Newcastle csatára.

Michael Owen kiemelte: már a legutóbb is úgy lépett pályára, hogy fájdalmat érzett, de sikerült ezt leküzdenie.

A Newcastle labdarúgócsapatának edzője, Sam Allardyce nemtetszését fejezte ki a sérülése után visszatérő Michael Owen válogatottbeli szerepeltetésével kapcsolatban.

A tréner szerint a szeptember végén megoperált, majd rendkívül gyorsan felépülő, s az elmúlt hétvégi bajnokin visszatérve győztes gólt szerző csatárra még nem szabadna kulcsszerepet bízni az angol válogatottban, és attól fél, hogy Owen ismét megsérül.

Az angol válogatott két sorsdöntő Eb-selejtezőt vív: szombaton Észtország ellen hazai pályán, majd jövő szerdán Oroszország ellen idegenben lép pályára Steve McClaren szövetségi kapitány csapata.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×