eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Fordítani tudott az Újpest a Fehérvár ellen

Az Újpest negyedóra alatt fordítva nyert 2-1-re a Fehérvár otthonában a labdarúgó NB I 11. fordulójának nyitómérkőzésén.

Az első játékrészben mindkét oldalon akadtak helyzeteket, de amíg a házigazdák ezek közül egyet ki tudtak használni Dajic révén, addig a vendégek eredménytelenek maradtak.

A szünet után a csereként beállt Kovács Zoltán egyenlített, és ez felpörgette a lila-fehéreket, akik ezt követően sorra dolgozták ki a helyzeteket.

A nagyobb aktivitásnak meg is lett az eredménye: Tisza lövése a nagyot hibázó Németh segítségével a hálóban landolt, és ezzel el is dőlt a három pont sorsa.

Az Újpest a második helyre lépett előre, míg a Fehérvár a hatodik helyről várja a folytatást.

Eredmény:
Fehérvár-Újpest 1-2
G.: Dajic (37.), illetve Kovács Z. (74.), Tisza (85.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, nagyon rossz a helyzetben ukrán hadsereg – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az ukrán haderő frissen toborzott katonái demoralizáltak, rosszul képzettek és fizikailag és mentálisan is felkészületlenek – írja elemzők és ukrán parancsnokok értékelésére hivatkozva a Financial Times. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×