eur:
396.93
usd:
355.31
bux:
74603.42
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Előny a fogadónál: bundabotrányok a teniszben is?

Megvesztegették Novak Djokovics szerb teniszezőt, hogy veszítsen el egy mérkőzést a tavalyi szentpétervári tornán.

A világranglistán jelenleg a harmadik helyen álló szerb versenyzőnek 110 ezer fontot (40 millió forintot) ajánlottak, hogy kapjon ki a torna első fordulójában.

Novak Djokovics nem fogadta el az összeget, de végül nem is indult el a versenyen. Szóvivője közlése szerint abban az időben a bázeli viadal szervezőivel egyezett meg, hogy Svájcban versenyez, de sérülése miatt ezen a tornán sem vett részt.

Korábban Tim Henman, a közelmúltban visszavonult brit sportoló világított rá arra, hogy a teniszt is elérte a bundabotrány.

"Magam sohasem tapasztaltam ilyen dolgot, de a többiektől azt hallom, hogy igenis létezik ez a probléma" - mondta a 33 éves egykori teniszező.

Eddig egy eset volt különösen gyanús: az augusztusi sopoti tornán az első helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko sérülése miatt feladta egy alig jegyzett versenyző, Martin Vassallo Arguello elleni mérkőzését. Az egyik internetes fogadóiroda törölte a mérkőzésre vonatkozó fogadási lehetőségeket, miután több mint hétmillió dollárt tettek fel összesen. Az orosz teniszező ártatlanságát hangoztatta az ügyben.

Címlapról ajánljuk
„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

„Volt, amikor eltúloztuk a Covid-fenyegetést”

Eltúloztuk a Covid-fenyegetést – erről beszélt Anglia tiszti főorvosa a Nagy-Britanniában máig folyó pandémiavizsgálat során. Az ajánlások miatt szerinte például szívbetegek nem mentek kórházba.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Sikerül elkerülni a recessziót Amerikában? Erre kell most figyelni

Sikerül elkerülni a recessziót Amerikában? Erre kell most figyelni

Már meghallgatható a Portfolio Checklist pénteki adása. A műsor első részében azt elemeztük, hogy a második negyedéves amerikai GDP-adat hogyan hat az amerikai kamatokra és a részvénypiacokra, valamint hogy kell-e félni recessziótól a választások előtt álló országban. Vendégünk volt Cinkotai Norbert, a K&H Értékpapír vezető elemzője. A második blokkban a friss munkanélküliségi és foglalkoztatottsági adatokat beszéltük át Hornyák Józseffel, a Portfolio makroelemzőjével.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×