eur:
396.51
usd:
354.08
bux:
74785.78
2024. szeptember 27. péntek Adalbert

Gólokat kapott a Roma!

A Juventus megállította a listavezető Romát az olasz labdarúgó-bajnokságban. A fővárosi együttes a negyedik fordulóban otthon 2-2-es döntetlent ért el az újonccal szemben, így már nincs hibátlan csapat a Serie A-ban.

A Roma a meccs 17. percben kapta az első gólját ebben a szezonban, David Trezeguet dicsekedhet el azzal, hogy elsőként mattolni tudta a fővárosi sztárcsapat védelmét. A francia csatárnak ráadásul ez volt a 100. gólja az olasz első osztályban.

Túl sokáig nem örülhetett a tartalékos védelemmel felálló Juventus, mert a 30. percben Francesco Totti egyenlített, majd nem sokkal később újabb gólt szerzett.

A 49. percben a Juventus válogatott klasszisa, Del Piero büntetőt hibázott. Bár mindkét csapatnak voltak lehetőségei, már-már úgy tűnt, hogy 2-1 lesz az eredmény, de a 87. percben érkezett Vincenzo Iaquinta, és pontot mentett a római Olimpiai Stadionban.

A címvédő Inter nem tudta kihasználni a Roma botlását, a milánói együttes a Livorno pályáján játszott 2-2-es döntetlent, így maradt a kétpontos különbség a bajnoki cím két fő várományosa között.

A forduló nyertese a Fiorentina, amely a nagycsapatok közül egyedüliként nyerni tudott - 1-0-ra a Catania pályáján.

A Lazio továbbra is csalódást keltően szerepel, az eddigi döntetlenek után ezúttal 2-1-re kikapott az Atalanta pályáján.

További eredmények:
Cagliari-Palermo 0-1
Empoli-Napoli 0-0
Torino-Siena 1-1.

Szombaton játszották:
Milan-Parma 1-1
Udinese-Reggina 2-0.

A Sampdoria-Genoa találkozót vasárnap este fél kilenctől játsszák.

Címlapról ajánljuk
Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Hetvenedik születésnapja alkalmából „megbocsátott” Angela Merkelnek Friedrich Merz

Egy virágcsokorral igyekezett bizonyítani Friedrich Merz, hogy már nem neheztel Angale Merkelre. A korábbi, tizenhat évig regnáló kancellárt ugyanis a CDU jelenlegi elnöke, egyben kancellárjelöltje köszöntötte 70. születésnapja alkalmából. Igaz, a CDU székházában tartott ünnepség kissé megkésett, mivel az ünnepelt július 17-én töltötte be a kerek életévet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×