eur:
394.55
usd:
354.97
bux:
72685.08
2024. szeptember 18. szerda Diána

"A motorsportban a csapattársad a legnagyobb ellenfeled"

Talmácsi Gábor menedzsere szerint csak egy kis szerencse kellene ahhoz, hogy a magyar versenyző megnyerje a 125 köbcentisek küzdelmeit a gyorsasági motoros világbajnokságban. Stefano Favaro hozzátette: Talmácsi és spanyol csapattársa között nem baráti a viszony, de ez a motorsportban normális.

Talmácsi Gábor szerződése tartalmaz egy olyan pontot, amely szerint, ha a magyar versenyző megnyeri a világbajnokságot a 125 köbcentisek között, felkerül a 250 köbcentiméteres géposztályba, ahol egy gyári Apriliával versenyezhet majd - mondta az InfoRádiónak a motoros menedzsere.

Stefano Favaro hozzátette: az, hogy Talmácsi melyik csapathoz kerül, nagyban függ attól, hogy Alex de Angelis felmegy-e a MotoGP-be vagy sem, de biztos abban, hogy az Aprilia profi csapatnál biztosít helyet a versenyzőnek.

"Gábor megnyeri"

Menedzsere elégedett a magyar motoros teljesítményével. Közölte: ha a technikai feltételek megfelelőek, Talmácsi Gábor ki tudja hozni a legjobbat magából és a motorból is.

Hozzáfűzte: az év elején voltak olyan versenyek, ahol teljesítménye nem volt tökéletes, mégis jöttek az eredmények, ezután pedig olyan futamok következnek, amelyek fekszenek Talmácsinak.

Stefano Favaro elmondta: év eleje óta hajtogatja, hogy a magyar motoros megnyeri idén a világbajnokságot, ehhez azonban szerencse is kell.

A menedzser felidézte a hétvégi brnói futamot, ahol Fortuna segíthetett volna Talmácsi Gábornak, hiszen a versenyző csupán néhány kanyarral a befutó előtt vesztette el vezető helyét az élbolyban, és végül a negyedik helyen ért célba.

Egészséges rivalizálás

Stefano Favaro úgy véli: nincs akkora feszültség az Aspar teamen belül, ahol a magyar motoros és csapattársa, Hector Faubel küzd a világbajnoki címért, mint ahogyan azt a kívülállók gondolják, mert az istálló alapítója, Jorge Martínez profin irányítja versenyzőit.

A menedzser ugyanakkor hozzátette: nincs baráti kapcsolat Talmácsi Gábor és Hector Faubel között, de ez normális dolog.

"A motorsportban a csapattársad a legnagyobb ellenfeled" - magyarázta Stefano Favaro.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Szoboszlai Dominik góllal segítette győzelemhez a Liverpoolt Milánóban

Remek mérkőzésekkel kezdődött a Bajnokok Ligája 2024–2025-ös idénye. Szoboszlai Dominik gólt szerzett, a Real Madrid két kapushibából született találattal nyert, kilencig jutott a Bayern München. Eredmények: Juventus–PSV 3-1, Young Boys–Aston Villa 0-3, AC Milan–Liverpool 1-3, Real Madrid–VfB Stuttgart 3-1, Sporting–Lille 2-0, Bayern München–Dinamo Zagreb 9-2.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.18. szerda, 18:00
Gerőfi-Gerhardt András
a Fővárosi Csatornázási Művek műszaki vezérigazgató-helyettese
Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Orbán Viktor azonnali hatállyal új helyzetet rendelt el Magyarországon

Az összehangolt védelmi tevékenység elrendeléséről és annak keretében meghatározott intézkedések bevezetéséről jelent meg kormányrendelet a kedd esti közlönyben, ami már ma este 22 órakor hatályba is lépett és egy hét múlva veszíti érvényét. Az új helyzet kihirdetése természetesen az árvíz okozta feladatok kezelésével függ össze.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×