eur:
394.48
usd:
354.37
bux:
72750.5
2024. szeptember 17. kedd Zsófia

Materazzi szerint Zidane nem hajlandó békülni

Marco Materazzi, az Inter világbajnok védője azt állítja, többször is megpróbált kibékülni Zinedine Zidane-nal, de a francia erre nem hajlandó.

"Tiszta a lelkiismeretem. Többször is megpróbáltam Zidane-nal tisztázni a nézetkülönbségeket, de minden egyes alkalommal visszautasított. Az ő baja" - mondta Materazzi, a német Sport Bildnek nyilatkozva.

Azt is elmondta, hogy tudja, hogy a világfutball vezérei közül valaki úgy rendelkezett, neki is két mérkőzésre szóló eltiltást kell kapnia - de az illető nevét nem adja ki. Ugyanakkor hangsúlyozta, ő volt az áldozat, hiszen őt fejelte mellbe Zidane a világbajnoki döntőben, s nem fordítva.

Zinedine Zidane többször is kijelentette, nem kíván békülni az olasz játékossal. Mint mondta, benne be nem gyógyuló sebeket ejtettek a családtagjait sértegető kijelentések.

A 2006-os világbajnoki döntő hajrájában Zinedine Zidane - látható előzmények nélkül - mellbe fejelte Marco Materazzit. Az argentin játékvezető az eset után kiállította az élete utolsó hivatalos mérkőzését játszó francia futballistát.

A találkozó 1-1-re végződött, majd az olaszok tizenegyes-rúgásokkal megszerezték a világbajnoki címet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.17. kedd, 18:00
Velkey György
a Magyar Kórházszövetség elnöke, a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórházának főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×