eur:
396.1
usd:
359.52
bux:
71885.64
2024. szeptember 11. szerda Teodóra

A csodanő és Schwarzenegger legyőzője Budapesten - képgaléria

Valódi világsztárok érkeztek hétfőn Budapestre. A nyolcszoros Mr. Olympia győztes testépítő, Ronnie Coleman és Tímea Majorova egy fővárosi versenyen zsűrizett. Meglehetősen jó hangulatban, hiszen az amerikai sportoló a magyar fővárosban ünnepelte 43. születésnapját.

Hétfő este Budapesten tartott bemutatót Ronnie Coleman, a nyolcszoros Mr. Olympia győztes testépítő.

A 140 kg súlyú Ronnie Coleman a világ legeredményesebb testépítője, hiszen nyolcszor nyerte meg egymás után a sportág legnagyobb versenyét, a Mr. Olympiát, Arnold Schwarzeneggernek csak hétszer sikerült ugyanez.

A világszerte rendkívül népszerű sztár a BSN IFBB Grand Prix I. Testépítő és Fitnesz versenyre érkezett Budapestre ahol zsürielnökként dolgozott, majd rövid bemutatót is tartott több ezres közönsége előtt.

A testépítő sztár Budapesten ünnepelte születésnapját, ezért vendéglátói hatalmas fogadáson köszöntötték a 43 éves bajnokot.

A pizzákat jobban szereti

<

A tortát sem veti meg (fotó: InfoRádió - Fekete-Szalóky Zoltán) (képgaléria)

Ronnie Coleman az InfoRádió kérdésére elmondta, hogy a nyár közepéig járja a világot, bemutatókat tart, de július közepén már odahaza készül a következő Mr. Olympia versenyre.

Mint mondta: a szeptember végi Las Vegas-i hétvége meghatározó verseny lesz, hiszen tavaly, nyolc győzelem után Jay Cutler legyőzte őt. Coleman szerint erős bírói segítséggel, a cím ugyanis őt illette volna.

Az évi egymillió dolláros exkluzív szerződéssel rendelkező világsztár az egészséges táplálkozásra vonatkozó kérdésre csak annyit mondott: "figyelni kell rá, de a pizzákat jobban szeretem".

Zselízből Santa Monicáig

Ronnie Coleman nem egyedül érkezett Budapestre. Társaságában volt Tímea Majorova, fitnesz világsztár. A 28 éves, dél-szlovákiai

magyarlakta Zselízből származó hölgy idestova 8 éve Los Angelesben, közelebbről Santa Monicában él.

Mivel neki is azzal a táplálékkiegészítőt forgalmazó céggel van exkluzív szerződése, mint Colemannak, senkit sem lepett meg, amikor Tímea Majorova adta át a verseny helyezettjeinek díjait.
Hiszen a Garam-menti kisvárosból induló hölgy legnagyobb sportsikerét Budapesten érte el, amikor 2001 őszén nyílt profi Európa-kupát nyert. Azóta hazajár Budapestre is...


Címlapról ajánljuk

Magyarics Tamás az elnökjelölti vitáról: Trump szokatlanul visszafogott volt, Harris végre megmutathatta magát

A vita nem dönti el a Kamala Harris és Donald Trump közötti versenyt, bár az első kommentárok szerint az alelnök jobban szerepelt, mint riválisa – mondta az InfoRádióban az ELTE emeritus professzora, aki szerint, ha lesz újabb vita, akkor ott majd kiegyensúlyozottabb lehet a műsorvezetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×