eur:
397.05
usd:
360.22
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

Coulthard lemosta a Ferrarikat Barcelonában

A Red Bull skót versenyzője, David Coulthard volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok csütörtöki barcelonai tesztnapján.

A veterán pilóta a Ferrari uralmát törte meg: hétfőn és kedden a finn Kimi Raikkönen, szerdán pedig a brazil Felipe Massa autózta a legjobb időt.

A négy nap összesítésében Coulthard csütörtöki ideje bizonyult a legjobbnak, ráadásul a télen átépített barcelonai ringen ez új pályacsúcsot is jelentett. A Red Bull versenyzője egy időmérős gyorskört szimulált, tehát tartalék aligha maradt az autóban.

Az energiaital-gyártó cég versenygépei mindenképpen sokat fejlődtek, a bennfentesek szerint a középmezőny végéről néhány hét alatt az élcsapatok mögé zárkózott fel a Red Bull, amely versenytempóban egyre inkább megközelítheti majd a BMW-t.

A heti összesített eredménylistán Raikkönen lett a második, a McLaren spanyol tesztpilótája, Pedro de la Rosa a harmadik, Massa pedig a negyedik.

A csapatok az új fejlesztéseket tesztelték a jövő hétvégi Spanyol Nagydíj előtt, az eső azonban kedden és csütörtökön is megnehezítette a dolgukat. Az idény negyedik versenyének éppen a barcelonai pálya ad otthont.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×