eur:
397.28
usd:
360.35
bux:
71742.77
2024. szeptember 10. kedd Hunor, Nikolett

A liverpooli hős a Porschéját adta a győzelemért

Kirabolták Pepe Reina, a Liverpool kapusának lakását, miközben ő éppen a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-elődöntőben szerepelt. Csapattársai az egész éjszakán át tartó ünneplés után már a döntővel foglalkoznak. Dirk Kuyt legszívesebben a Manchester Uniteddel találkozna az athéni fináléban.

Kirabolták Pepe Reinát, miközben a liverpooli kapus a Chelsea két büntetőjét is hárította a keddi Bajnokok Ligája-elődöntő drámai tizenegyespárbaja során.

A spanyol kapus szerda reggel tért vissza lakásába, és azt tapasztalta, hogy több értéktárgyat, köztük ékszereket és egy házimozi-rendszert eltulajdonítottak, valamint a Porschéját is ellopták. Az autót később kiégve találta meg a rendőrség.

A rablás valószínűsíthetően éppen a keddi mérkőzés idején történt.

A Liverpool játékosaira alaposan rájár a rúd: tavaly Peter Crouch, Jerzy Dudek és Daniel Agger lakását is kirabolták.

Dirk Kuyt, a Liverpool holland csatára legszívesebben a Manchester Uniteddel találkozna a Bajnokok Ligája athéni döntőjében.

"Az AC Milan és a Manchester United két nagyszerű klub, de egy másik angol együttes ellen szerepelni a Bajnokok Ligája döntőjében, az történelmi lenne. Ha már ilyen messzire jutottunk, meg akarjuk nyerni a finálét, és képesek is vagyunk erre" - mondta a támadó, aki belőtte a negyedik, sorsdöntő tizenegyest a Chelsea elleni keddi elődöntő büntetőpárbajában.

"A BL-döntő a létező legnagyobb mérkőzés az európai klubfutballban, és csodálatos érzés, hogy első liverpooli idényemben eljutottunk idáig. Az ilyen estékért igazoltam ehhez a csapathoz" - tette hozzá Dirk Kuyt.

Kiemelte: megérdemeltnek érzi csapattársaival együtt a Chelsea elleni diadalt.

"Óriási érzés volt látni, ahogy a büntetőm a hálóba jut. Pepe Reina szenzációsan védte a büntetőket" - vélekedett a holland csatár.

Csapattársa, Peter Crouch elismerte, hogy éjszakába nyúlóan ünnepelték a döntőbe jutást.

"Nem sűrűn fordul elő, hogy a BL-döntőbe jutsz, így ki kell élvezni minden pillanatát a sikernek. A Chelsea nehéz ellenfélnek bizonyult, de a két találkozó alapján jobbak voltunk, és megérdemeltük a továbbjutást" - mondta a hórihorgas csatár.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.11. szerda, 18:00
Bartal Tamás
a Magyar Közút Nonprofit Zrt igazgatósági elnöke, az Építési és Közlekedési Minisztérium helyettes államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 10. 14:20
×
×
×
×