eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Meggyilkolták a szövetségi kapitányt

Gyilkosság áldozata lett a pakisztáni krikettválogatott angol szövetségi kapitánya, Bob Woolmer - közölte a jamaicai rendőrség.

Az 58 esztendős szakember holttestét kingstoni szállodai szobájában találták meg vasárnap, néhány órával azután, hogy együttese a világbajnokságon kikapott Írországtól és kiesett.

A kórboncnok hivatalos jelentése megállapítja, hogy Woolmer halálát fulladás okozta, kézzel fojtották meg, így a jamaicai rendőrség gyilkosságként kezeli az ügyet - közölte Lucius Thomas rendőrfelügyelő.

A rendőrség csütörtökön kihallgatta a pakisztáni válogatott tagjait és ujjlenyomatot vett tőlük. A csapat ezután Montego Bay üdülőhelyre utazott, ahonnan szombaton tér haza.

Egy korábbi feltevés szerint Woolmert egyes krikettkörök gyilkoltatták meg, amelyeknek ügyeit tervezett könyvében kívánta leplezni.

Lord Paul Congdon, a Nemzetközi Krikett Szövetség (ICC) korrupcióellenes részletének vezetője vizsgálatot kíván indítani annak megállapítására, hogy korrupciós ügyeknek volt-e köze a szövetségi kapitány halálához - közölte Malcolm Speed, az ICC ügyvezetője.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×