eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Itt a férfi vízilabda-válogatott vébékerete!

Kemény Dénes szövetségi kapitány kihirdette a Melbourne-i világbajnokságra utazó válogatott keretét. A névsor: Szécsi Zoltán és Nagy Viktor (kapusok), Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kis Gábor, Kiss Gergely, Madaras Norbert, Molnár Tamás, Szivós Márton, Varga Dániel és Varga Dénes mezőnyjátékosok.

A válogatott hivatalos honlapjának Kemény Dénes elmondta: úgy ítélte meg, hogy jelenleg ez a 13 játékos alkotja a legerősebb csapatot. A bővebb, 19-tagú keretet már a jövő évi olimpiára tekintettel állította össze. A szövetségi kapitány szerint ennek összetételében is lehet változás, de az elmúlt néhány hónap tapasztalatai ennek szükségességét nem bizonyították.

Kemény Dénes elbeszélget a most kimaradt játékosokkal, és közli velük, hogy miben vár tőlük fejlődést a következő hónapokban ahhoz, hogy a sokmérkőzéses nyári Világliga-sorozatban újra számoljon velük.

A keretből most távozó játékosok: Baksa László (kapus), Gór-Nagy Miklós, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kiss Csaba és Steinmetz Ádám (mezőnyjátékosok).

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

“Becsapott indiaiak” harcolnak az oroszok oldalán Ukrajna ellen

Kezdik feladni a reményt, hogy hazamehetnek azok az indiai állampolgárok, akik az ukrajnai frontokon harcolnak, az orosz hadseregben. Korai leszerelésükről még a nyáron állapodott meg Vlagyimir Putyin orosz elnök és a hozzá látogató Narendra Modi indiai miniszterelnök, de az átvert emberek egyelőre elkeseredettek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×