eur:
396.21
usd:
367.18
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

A Lazio nyerte az örökrangadót

Tovább nőtt az eddig sem kis pontkülönbség a két milánói együttes között az olasz labdarúgó-bajnokságban. A 15. fordulóban az éllovas Inter 3-0-ra nyert az Empoli otthonában, a bundabotrány miatt a szezon előtt nyolc pontra büntetett Milan pedig gólnélküli döntetlent játszott a vendég Torinóval. Az esti örökrangadó a Lazio sima sikerét hozta.

Az Internek egy óra kellett a gólszerzéshez, utána azonban hengerelt: Crespo, Ibrahimovic, majd Samuel is eredményes volt.

A Milan rengeteg sérültje ellenére a meccs előtt egyértelműen esélyes volt a Torino legyőzésére, de Carlo Ancelotti vezetőedző tanítványai ezen a héten gólképtelenek maradtak. (Szerdán a Lille 2-0-ra legyőzte Maldiniékat a BL csoportkörében.

A Milan hátránya már 24 pont az Interrel szemben a Serie A tabelláján, és a büntetés nélkül is 16 pont lenne, de már jelentős - hét pont - a második helyen álló Roma lemaradása is. Tottiék meglepetésre 3-0-ra elveszítették az örökrangadót a Lazióval szemben.

További eredmények:
Atalanta-Messina 3-2
Cagliari-Parma 0-0
Catania-Udinese 1-0
Chievo-Fiorentina 0-1
Sampdoria-Siena 0-0.

Szombaton játszották:
Palermo-Livorno 3-0
Reggina-Ascoli 2-1.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

A magyar szakszövetség tiltakozik Hámori Luca negyeddöntős ellenfele miatt

A MÖSZ a Magyar és a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál is hivatalos levélben fog tiltakozni, amiért Hámori Lucának a tavalyi világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárt algériai Imane Heliffel kell összecsapnia.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×