eur:
395.4
usd:
365.07
bux:
73836.44
2024. július 31. szerda Oszkár

A Fradinak 46 milliót kell fizetnie Pintér Attilának

Az első fokú bírósági ítélet szerint a Ferencvárosnak 45 millió 900 ezer forintot kell fizetnie Pintér Attilának - ezt Papp Gábor, a szakember ügyvédje közölte.

A tréner - akit 2004 júniusában a bajnokság és a Magyar Kupa megnyerése után jórészt a játékosok nyomására menesztettek a klubtól - fizetése elmaradása miatt perelte be a zöld-fehér egyesületet.

A Ferencvárost e mellett az egymillió forintos perköltség, az összeg 2004 nyarától számított kamatai, valamint az eddig le nem rótt illetékek, azaz további kilencszázezer forint megtérítésére kötelezte a bíróság.

A 100 százalék Fradi című színes hetilap információja szerint a klub fellebbez a döntés ellen, ebben az esetben - várhatóan fél éven belül - a Fővárosi Ítélőtábla határoz az ügyben.

Címlapról ajánljuk

Kós Hubert elmondta, miért lett „csak” negyedik az előfutamban

Kós Hubert futamában második lett, negyedik idővel jutott a középdöntőbe a 200 méteres hátúszásban. Elmondta, miért választotta ezt a taktikát. Telegdy Ádám egy kizárásnak köszönhetően jutott tovább.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Magyar GDP-növekedés: drámai szám jelent meg

Magyar GDP-növekedés: drámai szám jelent meg

Idén 1,8-2,2 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság, jövőre pedig a 3,5 százalékos növekedés mindenképpen elérhető - mondta a pénzügyminiszter szerdán a TV2 Mokka című műsorában. Ez alapvetően új információ a kormány részéről, és minden korábbinál pesszimistább előrejelzés. Úgy tűnik, a kormány már lemondott az idei 2,5%-os növekedési céljáról is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×