eur:
395.17
usd:
365.07
bux:
73475.88
2024. július 31. szerda Oszkár

Kiesett a címvédő a Király Kupából

Már a legjobb 32 között búcsúzott a címvédő Espanyol együttese a spanyol labdarúgó Király Kupában, miután alulmaradt a másodosztályú Rayo Vallecano elleni párharcban.

A barcelonai csapat 1-1-es döntetlen után várhatta a hazai visszavágót, ennek ellenére nem tudott élni kedvező helyzetével, és 1-0-ra kikapott.

Az Espanyol búcsúja mellett a Real Sociedad kiesése jelent kisebb meglepetést a másodosztályú Malaga ellen, igaz, az élvonalbeli gárda sorsa már az első meccsen eldőlt, amelyen 4-1-re kapott ki riválisától. A második találkozón így hiába győzött 2-1-re, ez kevésnek bizonyult.

A játéknapon ezek mellett papírforma eredmények születtek, így többek között az FC Barcelona és a Valencia is bejutott a nyolcaddöntőbe.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba Milák Kristóf úszásáról: "Olyan ez az egész, mint a cirkuszban. Az ember látja, és nem akarja elhinni"

"Ahová Milák Kristóf odaáll, nyer" - foglalta össze röviden a nyilvánosság számára nehezen megfejthető rejtélyt Sós Csaba úszókapitány. Állítja, 60 éve van az úszósportban, de ilyet még nem látott, mint ami most történik, és amire szerda este fél 9 után sor került - a 200 m pillangó döntőjében. Németh Nándor esti döntőjéről is szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×