eur:
395.23
usd:
365.47
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Messit és Gerrardot megvenné, Ronaldót, Beckhamet és Roberto Carlost eladná a Madrid

Áll a bál a Real Madridnál! Messit és Gerrardot akarja megvenni a klub, Beckham, Ronaldo és Roberto Carlos lehet, hogy távozik. Cassano sorsa bizonytalan, őt Mijatovics kizárta a keretből.

Ramon Calderón, a Madrid elnöke nem szeretné, ha szószegőnek tartanák. Meg azt is el akarja kerülni, hogy rosszabbnak mondják, mint akár elődjét, Florentino Pérezt, vagy a Barcelona első emberét, Joan Laportát. Előbbi Figót ígérve nyerte meg a választási kampányát, utóbbi Ronaldinho megszerzését ígérte, s váltotta valóra.

Messiért 40 milliárd forint


Calderón Messi megszerzését emlegette, de a nyáron szinte még a tárgyalásokig sem jutott. Most - a Sport című, barcelonai napilap szerint - azt állítja, hajlandó lenne akár 40 milliárd forintot is fizetni az argentin csodakölyökért!

Ez valamivel több, mint Messi úgynevezett kivásárlási ára, ha valaki ezt átutalná a Barcelonának, csak a játékoson múlik a távozás. Más kérdés, hogy nehéz elképzelni, Messi miért hagyná el a Barçát...

Gerrard jobb, mint Émerson


Bár Liverpoolban cáfolják, tartja magát a hír, hogy Steven Gerrardot, akár ötvenmillió euróért is megvenné a Madrid a "vörösöktől" (annyiért egyébként aligha eladó), mert mint a sportigazgató, Pedja Mijatovics mondta: "Jobban illene a csapatba, mint Émerson."

Nyitott még David Beckham ügye: most először hallani arról, hogy a Manchester United is fontolgatja visszavételét.

Arab vevők a brazil világbajnokokra

Egyébként is nagy változások várhatóak akár már a januári átigazolási időszakban a Madrid keretében. Európai jelentkezők már eddig is akadtak, például, a csapat két brazil világbajnokára, ám most Roberto Carlosért és Ronaldóért, valamint a jobbhátvéd Michel Salgadóért közel-keleti klubok jelentkeztek.

Az Arab Emirátusokba és Katarba való klubok olyan fizetéseket ajánlanak a harminc fölötti sztárokért, amely magasabb jövedelmet biztosít még a Real Madrid által eddig fizetettnél is.
Ronaldo esetében különösen elképzelhető a váltás, miután nehezen viseli mellőzését, s megsértődött Capellóra.

Ronaldo szomorú

A Nástic elleni meccsen az edző melegíteni küldte, de aztán nem állította be. Ronnie-nak elege van abból, hogy Capello az újságoknak dicséri, viszont nem játszatja. Hazafelé a repülőúton magába roskadva, egyedül üldögélt - s alighanem az járt a fejében, hogy amikor Barcelonában, vagy az Internél nem érezte jól magát, távozott...

Az olasz edző alaposan összeveszett Antonio Cassanóval is, akivel pedig jól ismerik egymást, hiszen a Romában is dolgoztak együtt. A meglehetősen kezelhetetlen csatár éppen ezt rótta fel az edzőnek azt ordítva neki a többiek előtt: "Küzdöttem érted már Romában is, s most ezt érdemlem?"

Cassano hosszú eltiltásra számíthat


Cassano több mint egy hónapja nem fér be a csapatba - s alighanem most egy ideig nem is fog.
Pedja Mijatovics sportigazgató hosszasan tárgyalt a "három kapitánynak" nevezett játékostanáccsal, Raúllal, Gutival és Roberto Carlosszal, majd közölte, Cassano hosszú eltiltásra, s súlyos pénzbüntetésre számíthat.

Az olasz játékos már hétfőn is külön edzett, s nincs a Madrid a szerdai BL-mérkőzésre készülő keretében.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Golovin Vlagyimir: felelőtlenek voltunk

A szövetségi kapitány és a játékosok szerint is elveszített egy pontot a női kézilabda-válogatott Angola ellen. A döntetlen okának a sok hibát és a fellazult védekezést tartják. A csapat csütörtökön a spanyolok ellen harcolhatja ki a továbbjutást a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×