eur:
393.17
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Ronaldinho 100 millió euróért a Milané lehet?

Olasz és spanyol sajtóértesülések szerint a nyár egyik legnagyobb labdarúgó-üzletét ütheti nyélbe a Milan, a Barcelona és a Real Madrid. A főszereplő két brazil zseni: Kaká és Ronaldinho, valamint 100 millió euró.

Hetek óta folyik a találgatás európai futballkörökben arról, hogy a világ labdarúgásának három meghatározó klubja, miként próbálja megerősíteni csapatát.

A történet alapja az, hogy a spanyol Real Madrid már régóta szeretné megszerezni a Milan brazil középpályását, Kakát, akit viszont az olasz klub érthetően szeretne megtartani.

A Corriere dello Sport olasz sportlap szerint kisebb fordulat állhat be az ügyben, hiszen a Milant erősen érdekli a szintén brazil Ronaldinho esetleges megszerzése. A jelenleg a Real Madrid legnagyobb riválisának számító Barcelonában futballozó középpályás csapata talán legértékesebb játékosa, ezért érthető módon nem lenne olcsó a kivásárlása.

A spanyol Marca című sportlap ugyanakkor arról ír, hogy a Milannál Sevcsenko már biztos (az ukrán csatár az angol Chelsea-hez igazolt) és Kaká esetleges eladása után rengeteg pénz szabadulna fel új játékos(ok) megvásárlására.

A Corriere dello Sport úgy tudja, hogy az olasz sztárklub akár 100 millió eurót (27 milliárd forintot) is hajlandó lenne fizetni Ronaldinhóért. Más kérdés, hogy mit szól mindehhez a Barcelona, melynek játéka nagy részben éppen a brazilra épül...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×