eur:
393.17
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Erdei Zsolt megállíthatja Michael Schumachert

Újabb sztárral bővült a Hungarian All Stars csapata, amely szerdán a Forma-1-es pilóták együttesével csap össze jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen. Ezúttal Erdei Zsolt, a Bokszvilágszervezet félnehézsúlyú világbajnoka csatlakozott a gárdához.

Erdei Zsolt, aki szombaton a német Ulrich ellen hatodszor védte meg világbajnoki címét meghívót kapott a Hungarian All Stars együttesbe így pályára lép majd a Puskás Ferenc Stadionban szerda este.

A magyar bokszoló azt mondta: a német sportolók céltudatosságát, munka iránti alázatát és kitartását testközelből ismeri, így tisztában van Michael Schumacher hét világbajnoki címének titkával.

A magyar csapatban pályára lép majd egy újabb olimpiai bajnok is Csapó Gábor személyében. Montreál vizilabdázó bajnoka a mezőnyben és a kapuban is játszhat majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×