eur:
393.17
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 5. csütörtök Lőrinc, Viktor

Schumacher elővette a pörölyt

A nemzetközi sajtó Michael Schumacher újabb diadalát és visszatérő világbajnoki esélyeit taglalja a Forma-1-es Német Nagydíj másnapján. Az olasz sajtó a franciákat fricskázza, a gallok aggódnak a Renault miatt, a spanyolok Alonsot hajtanák.

La Gazzetta dello Sport:

"Schumi visszatért. Két Ferrari elől, Alonso válságban. Már csak 11 pont a hátrány, Schumi, micsoda diadal! A vörös csoda ismét német földön zengeti fel az olasz himnuszt, három héttel a futball-világbajnoki arany után."

Corriere della Sera: "A vb-címről álmodó Ferrari ráijesztett az ellenfelekre, főleg Alonsóra, akinek lehervadt az arcáról a mosoly. Mindössze 11 pontra olvadt a különbség, két csapat között dől el az elsőség, a Renault-nak van több oka az aggodalomra. Ki tudja, az azúrkék diadal után a vörös csoda is bekövetkezik? Persze a franciák ezúttal biztosan elegánsabbak lesznek, mint Zidane."

Franciaország: "Az egész Renault-csapat tehetetlennek bizonyult."

Le Parisien: "Schumacher sorozatban harmadszor nyert, amelyből kétszer duplázott a Ferrari. Ismét nyílt a vb, aggódhat a Renault."

L,Equipe: "Megfelelő tapadás híján Alonso és Fisichella képtelen volt szembeszállni a Ferrarikkal. Az egész Renault-csapat tehetetlennek bizonyult. A Michelin gumik túlságosan igénybe lettek véve, és végül elhasználódtak."

Le Figaro: "A Schumacher-Massa kettős révén a Ferrari ismét a francia csapat nyomában lohol, amelynek semmi sem jött össze Hockenheimben."

Spanyolország: "Gyorsabban Alonso, különben Schumacher utolér!"

El Periodico de Catalunya: "Folyamatos veszély! Alonsónak kétségessé vált a címvédés, Schumacher már a nyakában liheg."

Marca: "Gyorsabban Alonso, különben Schumacher utolér!"

Nagy-Britannia: "Schumacher elővette a pörölyt"

The Sun: "Mesterhármasával Schumacher 14 pontot hozott renault-s riválisán. A mezőny legidősebb pilótája hibátlan teljesítménnyel jelezte, hogy 89. diadalára sem csökkent az ereje."

The Guardian: "Schumacher egy sebességgel feljebb kapcsolt, a címvédő csak botladozott. Ráadásul a harmadik helyen befutó Raikkönenről várhatóan szeptemberben, Monzában jelentik be, hogy jövőre ferraris lesz. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, Schumacher még egy évet biztosan marad Maranellóban."

Daily Mirror: "Schumacher a legjobb úton halad afelé, hogy nyolcszoros világbajnokként lépjen le a Forma-1 színpadáról. Egyre többen vélik úgy, hogy az öreg harcos már nemcsak esélyes, hanem favorit."

Daily Telegraph: "Ferraris színekben aratott 70. győzelmével Schumacher elővette a pörölyt. Három siker után 25-ről 11 pontra csökkent Alonso előnye."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Putyin triumfált az ukrán hadsereg fölött, új külügyminisztere van Ukrajnának – Háborús híreink csütörtökön

Csütörtökre virradóra a fehérorosz légierő megsemmisített két orosz Sahed drónt, amelyek beléptek Belarusz légterébe. Vlagyimir Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon mondott csütörtöki beszédében kijelentette, kudarcot vallott Ukrajna kurszki offenzívája, amellyel az ukrán hadsereg csak saját magát gyengítette meg. Az orosz elnök szerint az orosz társadalom csak erősebb lett a támadás nyomán, az ukrán haderő viszont hamarosan elveszítheti harcképességét. Putyin egy ironikus megjegyzésében azt mondta, Kamala Harrist támogatja az amerikai elnökválasztáson. Az ukrán parlament jóváhagyta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter lemondását, utódja eddigi helyettese, Andrij Szibiha lett, akit már el is fogadott a törvényhozás.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×