eur:
393.27
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Tartalékosan is nyert a Loki

A címvédő Debrecen 2-1-re győzött a vendég Pécs ellen a labdarúgó NB I első fordulójában.

Supka Attila, a hazaiak vezetőedzője azt is megengedhette magának, hogy a keret kevesebb lehetőséghez jutó futballistáit szerepeltesse a baranyaiak ellen.

A DVSC a kilencedik percben Sidibe góljával szerzett vezetést, de Pest Krisztián az első félidő hajrájában még egyenlíteni tudott.

A szünet után nem sokkal Kiss Zoltán nagy gólt lőtt, de a Pécs akár döntetlenre is menthette volna a meccset, ha a 62. percben Vujic büntetőjét nem hárítja Tomic.

A Debrecen bizonyította, hogy második csapatával is eredményes, így nem lesz könnyű megelőzni a végelszámolásnál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×