eur:
393.27
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Trulli marad Ralf Schumacher csapattársa

A Forma-1-es Toyota csapat három évvel meghosszabbította az olasz Jarno Trulli idény végén lejáró szerződését.

A német-japán istálló Hockenheimben, a hétvégi Német Nagydíj helyszínén jelentette be az új megállapodást. Ezzel biztossá vált, hogy a Toyota jövőre is a Trulli, Ralf Schumacher kettőssel szerepel a vébé-sorozatban.

"Több mint boldog vagyok, hogy folytathatom a munkát ennél a csodálatos csapatnál, amellyel hamarosan a világbajnoki címért is versenyben leszünk" - áradozott az idén meglehetősen peches versenyeket maga mögött tudó Trulli, aki jelenleg nyolc pontjával a 12. a vébé egyéni versenyében.

A Toyota a konstruktőrök között 21 ponttal az ötödik helyen áll, de a Bridgestone jó teljesítménye miatt az Egyesült Államokban és Franciaországban felzárkózott közvetlenül az élcsapatok mögé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×