eur:
393.27
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Belgrádba utazhat a Milan

Ha hivatalosan is engedi indulni a Milant az Európai Labdarúgó Szövetség a Bajnokok Ligája-selejtezőben, akkor az olasz csapat a szerb Crvena zvezda és az ír Cork City párharcának győztesével küzdhet meg a főtáblára kerülésért.

A belgárdi együttes Írországban 1-0-ra győzött, így jó eséllyel várhatja a szerdai visszavágót.

A milánóiak indulását csütörtökön ideiglenesen engedélyezte az UEFA, amely a végső döntést pedig jövő szerdán hozza meg.

A Milanhoz hasonló játékerejű csapattal küzdhet meg a BL-selejtező másik három sztárcsapata is: a Valencia a Zürich-Salzburg párharc továbbjutójával, az Arsenal minden bizonnyal a Dinamo Zagrebbel, a Liverpool pedig a Maccabi Haifával játszhat a főtáblára kerülésért.

A legszínvonalasabb párviadalnak a Hamburg és az Osasuna küzdelme tűnik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×