eur:
393.27
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Az UEFÁ-t nem érdekli a Fradi kizárása

Az UEFA nem kíván beavatkozni az Ferencváros futballcsapatát érintő kizárás ügyébe - nyilatkozta az európai szövetség egy neve elhallgatását kérő munkatársa az InfoRádiónak.

Az Európai Labdarúgó Szövetség egy neve elhallgatását kérő illetékese az InfoRádióban azt mondta: az UEFA állásontja szerint magyar belügyről van szó és az UEFÁ-nak abban nincs joghatósága.

Hozzátette: eddig nem érkezett megkeresés az FTC-től, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség foglaljon állást amiatt, hogy a Ferencváros tisztázatlan körülmények között az NB II-ben kezdi az új szezont.

Az illetékes azt válaszolta az InfoRádiónak, hogy egy ilyen megkeresés esetén azt visszaküldenék és azt javasolnák a klubnak, hogy a saját nemzeti labdarúgószövetségénél, azaz az MLSZ-nél éljen panasszal.

Petró László, az egyesület ügyvédje korábban bejelentette: a csapat kizárása miatt az ügyészséghez, polgári bírósághoz, illetve az európai szövetséghez fordul jogorvoslatért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×