eur:
393.3
usd:
353.97
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Pokoli helyzet az FTC-székház körül - képgaléria!

A Magyar Labdarúgó Szövetség fellebbviteli licencadó bizottságának ülése jelenleg is tart, a Ferencváros és a Vác kérelmének elbírálásáról kora ese nyilatkoznak a testület vezetői. A szurkolók falfirkákkal fejezték ki a vezetőkkel szembeni elégedetlenségüket.

Bár pénteken már elkezdődik az élvonalbeli bajnokság, még mindig nem tudni, mely csapatok vesznek részt abban. Az FTC és a Vác licencéről szombat óta tárgyal az illetékes testület.

Ha a két csapat nem indulhat az élvonalban, akkor a helyükre az előző idényben kiesett két együttes, a Vasas és a Pápa kerülhet.

A szurkolók, úgy tűnik, már készülnek a legrosszabbra.

A zöld-fehér fanatikusok az FTC klubház falát és a népligeti aluljárót is összefirkálták kedd délelőtt, követelve a klubvezetők távozását.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×