eur:
394.84
usd:
356.73
bux:
72552.42
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

Felépülhet az öngyilkosságot megkísérlő Juventus-sztár

Orvosai szerint túl van a veszélyen a Juventus volt labdarúgója, Gianluca Pessotto, akit továbbra is egy torinói klinikán ápolnak öngyilkossági kísérlete után.

A kórházi tájékoztatás szerint rohamosan javul a 35 éves sportember állapota, ennek ellenére egy ideig még az intenzív osztályon kezelik tovább.

A depresszióra hajlamos Pessotto - aki sportigazgatóként dolgozott a torinói egyesületnél - június 27-én leugrott a klubház tetejéről, és súlyos belső sérüléseket szenvedett, több csontja is eltörött. Kétszer műtötték meg, majd napokig mesterséges kómában tartották.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij csütörtök esti videóüzenetében magyarázatot adott arra, miért volt szükség az elmúlt napokban látott jelentős kormányátalakításra. Az ukrán elnök elmondta, az a cél, hogy a kormányzati intézmények olyan aktívak legyenek, amennyire csak lehetséges, jóval aktívabbak, mint korábban. Eközben Olekszandr Szirkszkij, az ukrán haderő főparancsnoka a CNN-nek adott exkluzív interjújában elmondta, azért volt szükség az augusztus 6-án kezdődött kurszki offenzívára, mert Oroszország új támadást tervezett Ukrajna ellen Kurszk felől. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×