eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Számos angol drukkert nem engedtek be Németországba

Németországban 53 rendzavarót állított elő a rendőrség a szombat délután öt órakor kezdődő Anglia-Portugália negyeddöntő előtt.

A hatóságok közlése szerint a Gelsenkirchenbe érkezett angol szurkolók nem a portugál, hanem a német drukkerekkel csaptak össze, akik az Argentína elleni győzelmet ünnepelték.

Az őrizetbe vett 53 szurkoló közül 31 német, 13 angol volt, a többiek más országokból származtak. 32 embert testi sértés miatt vettek őrizetbe, ellenük eljárás indul. A verekedésekben egy angol szurkoló sérült meg, de saját kérésére már elhagyhatta a kórházat.

A német rendőrség szombat délelőtt arról is beszámolt, hogy a holland határnál számos angol szurkolónak megtagadta az országba való belépést, de ennek okát nem közölte.

A szervezők mintegy 100 ezer szigetországi drukker érkezésére számítanak a portugálok elleni meccsre.

Címlapról ajánljuk
Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Balla Eszter: a Kaszás Attila-díj a közösségformáló munkámat is elismeri

Váratlanul érte és nagy megtiszteltetésként éli meg, hogy a Kaszás Attila-díj idei elismertje lehet - mondta az InfoRádiónak Balla Eszter. A színművész a jó hangulatú közösségi létezés fontosságáról is beszélt, mert szerinte ez szorosan hozzátartozik a 2007-ben elhunyt színészről elnevezett díj szellemiségéhez.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 12:02
×
×
×
×