eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Felforgatott védelemmel az olaszok Ukrajna ellen

Meglehetősen tartalékos védelemmel kénytelen kiállni az olasz válogatott az Ukrajna elleni negyeddöntőn, miután sem az ausztrálok ellen kiállított Marco Materazzi, sem a sérült Alessandro Nesta nem játszhat pénteken.

Biztossá vált, hogy nem játszhat az Ukrajna ellen világbajnoki negyeddöntőn Alessandro Nesta, az olasz válogatott sérült védője.

"Az újabb vizsgálatok szerint még mindig nem jöttem teljesen rendbe, de nagyon sokat javult az állapotom, így, amennyiben elődöntőbe jutunk, ott már játszhatok" - mondta a játékos.

A középhátvéd a Csehország elleni utolsó csoportmérkőzésen szenvedett combizomhúzódást, így már az ausztrálok elleni, 1-0-ra megnyert nyolcaddöntőben sem állhatott Marcello Lippi szövetségi kapitány rendelkezésére.

Utóbbi gondjait tetézi, hogy Alessandro Nesta első számú helyettesét, Marco Materazzit az ausztrálok ellen kiállította a játékvezető, amiért egy meccsre automatikusan eltiltották.

Fabio Cannavaro mellett így valószínűleg Antonio Barzagli játszik majd középen.

Címlapról ajánljuk

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Íme az olimpia igazi győztesei: hogyan teljesített valójában Magyarország?

Íme az olimpia igazi győztesei: hogyan teljesített valójában Magyarország?

Az olimpiai játékok a mai napig a világ egyik legnagyobb sporteseménye. Az emberek általában azokat a versenyszámokat követik figyelemmel, ahol hazájuk sportolóinak van esélye az éremszerzésre. Azonban az érmek megszerzése csak néhány ország számára gyakori esemény, az országok többsége általában érem nélkül zárja az olimpiát. Ezért is tud különösen emlékezetes lenni egy nemzet számára, ha megszerzi első olimpiai érmét, pláne ha az arany, mint ahogy az például Fidzsi-szigetek esetében is történt férfi rögbiben a 2016-os Rio-i játékokon. Cikkünkben azt mutatjuk be, hogy mely országok tudják erőforrásaikhoz képest a leghatékonyabban megszerezni az érmeket a nyári olimpiai játékokon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 15:38
×
×
×
×