eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Wimbledon nem szex-show: bugyi helyett teniszt néznének - képekkel!

Wimbledon nem szex-show - szögezte le a teniszverseny rendezősége. Hétfő reggel még zuhogott Londonban az eső, de azután kegyesebb lett az időjárás és némi késéssel elkezdődhetett a füvespályás nemhivatalos wimbledoni tenisz világbajnokság. A verseny végére rendszerint beköszönt a kánikula, ám a rendezők figyelmeztették a hölgyeket, különösen az orosz versenyzők egyikét-másikát, hogy a közönség a tenisztudásukat nem pedig a bugyijukat akarja látni.

Az orosz lányok csinosak, de nekik is tudomásul kell venni - hangoztatják a rendezők -, hogy egyrészt a fehér az öltözék elfogadott színe, másrészt nem helyes, ha kivillantják csábos anatómiájukat - jelenti az InfoRádió londoni tudósítója.

A szőke Maria Sarapova legutóbb az ausztrál nyílt bajnokságon rózsaszín trikóban és olyan hozzá passzoló szoknyácskában jelent meg, ami minden lendületesebb tenyeres ütésnél felperdült és látni engedte a hölgy feszes, citromssárga bugyiját.

Sokat láttató dekoltázsok

Az orosz születésű, Franciaországban élő Tatjána Golovina egyszer ollót fogott, és a pályára lépés előtt szabta a trikóját még kurtábbra, hogy jobban kilátsszon a hasa és a karcsú dereka.

Mind Sarapova, mind Maria Kirilenkó ismert a rendkívül sokat láttató dekoltázsától. Tény, hogy van mivel büszkélkedniük, de Wimbledonban inkább jó teniszt, mint jó kebleket akar élvezni a sportkedvelő közönség.

Ami a színeket illeti, immár betolakodtak a fehértől eltérő pasztelszínek, de a rendezőség a szabályokra hivatkozva hívja fel a figyelmet arra, hogy a fehérnek dominálnia kell.

Sarapova a legszebb

Hajdan a labda is fehér volt, s immár azért nem az, mert a BBC televízió 1986-ban kérte a sárga labdák használatának engedélyezését, melyeknek a röpte jobban látható a képernyőn.

Négy éve Anna Kurnikovát fegyelmeztette a bíró, hogy fekete shortban nem léphet pályára. Az ACE tenisz-magazin minden évben összeállítja a wimbledoni versenyen induló lányok sorrendjét aszerint, hogy melyik a legszexibb.

Immár második éve vezeti a listát Maria Sarapova, de neki is tudomásul kell venni, hogy a bugyi-mutogatásnak is van határa.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Az extrém idei nyár után az esővíz megtartása és tárolása különösen fontossá vált. A Wavin Magyarország koncepciója szerint szemléletet kellene váltanunk, nem az a lényeg, hogy az esővizet minél gyorsabban elvezessük, hanem az, hogy amikor esik, akkor azt felfogjuk, tároljuk, és okosan, hosszabb idő alatt tudjuk felhasználni.

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:30
2024. szeptember 7. 15:38
×
×
×
×