eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 7. szombat Regina

Bodrogi László nem indulhat a Tour de France-on

Bodrogi Lászlót nem nevezte csapata, a Credit Agricole a szombaton kezdődő Tour de France országúti kerékpáros körversenyre.

A magyar kerekes hiába nyerte meg a múlt héten a két országúti bajnokságot, gyaníthatóan a korábbi, többnapos viadalokon mutatott gynegébb formája miatt döntött úgy egyesülete, hogy nem indítja a világ legjelentősebb versenyén.
   
Bodrogi László korábban többször is szerepelt a Touron, és főleg a számára kedves egyéni időfutamokon sziporkázott. Helyette most az elsősorban hegyeken gyors orosz Alekszandr Bocsarov került be a Credit Agricole csapatába.

Címlapról ajánljuk
Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Költözzön szivacsvárosba, így legyőzheti az aszályt

Az extrém idei nyár után az esővíz megtartása és tárolása különösen fontossá vált. A Wavin Magyarország koncepciója szerint szemléletet kellene váltanunk, nem az a lényeg, hogy az esővizet minél gyorsabban elvezessük, hanem az, hogy amikor esik, akkor azt felfogjuk, tároljuk, és okosan, hosszabb idő alatt tudjuk felhasználni.

Vészjelzés a traumatológustól: olyan sérültek érkeznek, mint korábban soha

Az elektromos rollerek, gördeszkák, biciklik megjelenésével olyan sérülésekkel találkoznak a traumatológián, amelyekkel korábban soha – mondta az InfoRádióban Molitorisz Dániel. A traumatológus, gyermekortopéd szakorvos szerint a bukósisak viselése egyértelműen kötelező, de eséskor az egyéb védőfelszerelések is segíthetnek elkerülni a súlyos, olykor maradandó sérüléseket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 7. 18:30
2024. szeptember 7. 15:38
×
×
×
×